Beskrivning

Översatt av

EAN: 7333371042359

Lækker Didriksons flyverdragt i en flot farvesammensætning af gul, grøn, brun og beige. Flyverdragten er i navyblå i de klassiske slidszoner; knæ, numse og albuer samt brystet og hætten. Der er et broderet, hvidt logo på fronten i venstre side, og vinterjakken har praktiske refleksprint på ærmerne, benene og ryggen.

Didriksons flyverdragten har en aftagelig hætte, som er fæstnet med trykknapper langs den høje krave. På indersiden af kraven er der en blød ribkant. Hætten har en fin, imiteret pelskant, der kan tages af ved hjælp af skjulte trykknapper. I toppen kan hætten justeres med velcro.

Ved ærmerne er der praktiske snefang med brede ribkanter med et lille hul til tommelfingeren, og ærmekanten kan strammes ind med en velcrorem.

Buksebenene har praktiske snefang med en indvendig gummibelægning samt aftagelige, justerbare støvlestropper i gummi. Buksebenene kan strammes ind med et velcrobånd.

Didriksons flyverdragten har også disse gode egenskaber:

100% vandtæt

Vindtæt

Åndbar

Tapede sømme

Refleksdetaljer

Vandafvisende coating uden brug af PFC

Didriksons flyverdragten har en indvendig justerbar elastikkant i taljen, der siker en god pasform. På fronten er der store, praktiske klaplommer med trykknapslukning.

Flyverdragten åbnes fortil ved hjælp af en lynlås med en lang, fleeceforet hagebeskytter og dobbelt, udvendig vindstolpe, som lukkes til med velcro og en trykknap foroven.

Didriksons flyverdragten er godt vatteret, og indvendigt er der et glatvævet for.

Normal pris 1900kr

Objektsnr 630455116

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 09:39

Didriksons Flyverdragt - Björnen

Pris

952 kr

Bokhyllann

Middelfart, Danmark

5.0

Bokhyllann

Verifierad

46 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket