Beskrivning

Present ?? Feminin och utsmyckad klocka. Runt klockans urtavla sitter vackra smyckesstenar. Den detaljerade urtavlan går helt i champagnefärg med slipningar i olika vinklar som fångas upp av ljuset och skapar ett skimrande lyster. Smyckesboett i roséguld med ljust läderarmband. Urläcker ! Nytt oanvänt !!

Vänligen läs mitt personliga brev längre ner i auktionen innan du lägger bud/ TackRoligt att du hittat till mina auktioner och tycker om det jag har att sälja :-)Jag är en seriös köpare/säljare och är intresserad av att ha med likasinnade att göra.Då jag tycker om att köpa kläder till mina barn blir det lätt så att de inte hinner använda alla plagg så mycket eller så hinner de växa ur de snabbt och därför är det jag lägger ut i mycket gott skick och välhållet.Säljer bara sådant jag själv skulle vilja köpa.Vi röker inte.
Jag försöker ta SÅ MÅNGA DETALJERADE KORT jag bara kan- för det mesta alltid 5 , för att du som köpare skall kunna se varans skick just för att slippa beskriva så mycket utan låta bilderna ” tala” för sig själva.Men i den mån jag hinner försöker jag även beskriva de också i de enskilda auktionerna.
TÄNK GÄRNA PÅ DET NÄR DU LÄMNAR OMDÖME OM BESKRIVNING AV VARA ! Det går jättebra att skicka mail ändå ifall du undrar över något. Jag kollar min skräppost där de oftast hamnar och besvarar frågorna så snart jag kan.Skulle jag av nån anledning inte hört av mig snabbt nog - skicka gärna iväg ett mail till eller kolla skräppostmeddelanden. Det går bra att samfrakta ifall du lägger bud på flera auktioner som går ut vid olika tider!Jag är mån om att packa varorna ordentligt,så lätt som möjligt så att du skall slippa onödigt vikt och om så är möjligt även så att det inte blir onödiga avgifter för skrymmande för dig som köpare.

FÖR ENKELHETENS & SÄKERHETENS SKULL VÄLJER JAG ATT I FÖRSTA HAND SKICKA MINA VAROR SPÅRBART MED SCHENKER. OM DU SÅ ÖNSKAR KAN JAG OCKSÅ ANVÄNDA MIG AV POSTEN FÖR MINDRE / LÄTARE PAKET FÖR ATT GÖRA DET SÅ BILLIGT SOM MÖJLIGT FÖR DIG SOM KÖPARE.MEN I SÅ FALL BEHÖVER DU KONTAKTA MIG FÖR RÄTT PORTO INNAN DU SÄTTER IN PENGARNA.I ANNAT FALL SKICKAR JAG SOM OVAN NÄMNT.

OBS,SKICKAR JAG MED POSTEN OCH HAR MÖJLIGHET TILL DET FILMAR JAG NÄR JAG LÄGGER PÅ LÅDAN OCH SKICKAR DET TILL DIG PÅ MAIL .

RESTEN DU BEHÖVER VETA FÖR ATT SLUTFÖRA AFFÄREN FINNS I DET AUTOMATISKA VINNAR MAILET FRÅN TRADERA! HÅLL UTKIK I DIN SKRÄPMAPP DE KAN HAMNA DÄR!

En god mailkontakt är A och O när vi gör affärer! Men också den gyllene regeln : "...Allt som ni vill att andra ska göra mot er, det ska ni också göra mot dem. ! Alla är vi människor och oförutsedda saker kan hända MEN allt går att lösa med ett gott kommunicerande trots allt. Av den anledningen är det viktigt att när du köpt någonting av mig tar kontakt med mig ifall det har hänt någonting oförutsedd som gör att du inte kan betala inom de 3 dagar efter avslutad auktion.Bara jag får ett mail eller sms om att du hör av dig när situationen löser sig så är det inga problem! ATT INTE HÖRA AV SIG ELLER BESVARA MINA MAIL / SMS / SAMTAL ÄR INGEN ALTERNATIV FÖR JAG SÄTTER INGA NEGATIVA OMDÖMEN UTAN FÖRSÖKER LÖSA DET TILL DET BÄSTA OCH GER MIG INTE FÖRRÄN VI ÄR DÄR
Hoppas få ett omdöme av dig som köpare när du fått varan och lovar att lämna ett åter som tack för en smidig affär.Omdömena visar trots allt att jag är seriös med det jag gör! Lämnar alltid ett som köpare!

ÄR DU NÖJD OCH VILL ÅTERKOMMA GÖR SOM SÅ ATT DU SPARAR MIG SOM FAVORITSÄLJARE OCH ÅTERKOM DÅ OCH DÅ. DET ÄR ALLTID TREVLIGT ATT GÖRA AFFÄRER IGEN NÄR MAN VET ATT ALLT FUNGERAR SOM DET SKALL.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt brev och hoppas att du känner dig trygg i förvissningen om att du har med en ärlig och samvetsgrann säljare / köpare göra med!

LYCKA TILL med din budgivning & VÄLKOMMEN ÅTER!!!

Se gärna mina övriga auktioner:
http://www.tradera.com/auktioner/mollypolly

Objektsnr 620903933

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 20 feb 15:26

PRESENT??Fossil Riley MULTIFUNCTION ROSE-TONE & LEATHER DAMKLOCKA MÅSTE SES!!!

Pris

809 kr
Annonsen är avslutad

mollypolly

Helsingborg , Sverige

5.0

mollypolly

Verifierad

Toppsäljare

1 314 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?