Beskrivning

En ny modell från Eichmüller damklocka med brunt läderarmband i konstläder. En stilig klocka som ger en ren design och exklusivt utseende. Denna klocka har fyrkantig boett/urtavla ”Square” modellen. Rosé med vit urtavla och med dom blå visarna gör denna damklocka mycket exklusiv.
Urverk: Japanskt kvarts

Levereras med matchande förpackning som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Förpackningen ger ett säkert skydd för klockan och är även perfekt som present till vänner eller familj.

Armband i brunt läder med detaljer som smälter in fint.

Boett fyrkantig 24*30mm utan krona

Färg: Rosé/vit urtavla

Urverk Japanskt urverk kvarts från Seiko Epson

Varumärke Eichmüller

Vattentäthet 30m

Upptäck den tidlösa elegansen hos detta fyrkantiga armbandsur med sin slimmade, delikata design. Fodralet, mätt exklusive kronan, mäter 24x30 mm och är bara 7 mm tjockt, vilket gör detta till en läcker accessoar som passar perfekt till vilken outfit som helst. Mineralglaset skyddar urtavlan och ger den en kristallklar transparens. Med en vattentäthet på 3ATM ”30 meter” kan du bära denna klocka varje dag utan att behöva oroa dig för vattenstänk. Kvartsurverket från tillverkaren Seiko Epson garanterar högsta nivå av noggrannhet och tillförlitlighet, medan 3-handsfunktionen visar dig den exakta tiden hela tiden. Det konstgjorda läderremmen säkerställer en bekväm passform och passar sömlöst in i klockans eleganta design. Remmen på denna klocka är gjord av konstläder och har en 14 mm bredd för en bekväm passform. Med detta tidlösa armbandsur har du ett snyggt tillbehör som på ett tillförlitligt sätt visar dig tiden hela tiden.

Levereras med matchande förpackning som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Förpackningen ger ett säkert skydd för klockan och är även perfekt som present till vänner eller familj.

Boettdiameter i mm (utan krona): 24x30 mm (utan krona) Boetthöjd: 7 mm Bandklack i mm: 14 mm Glas (framsida): Mineralglas Vattentåligt: 3 ATM Urverkstyp: Quartz Urverkstillverkare/kaliber: Japan Funktion: 3 visare. Handrem: läderimitation

2 års garanti

CL & CO är återförsäljare för Eichmüller Riedenschild Thunderbirds Army Watch

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börja gälla dagen efter att ni mottagit varan och är det så att ni vill nyttja den är det kunden som står för frakten.

Objektsnr 630579408

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 17:32

Damklocka fyrkantig NY MODELL Classic Quartz.

Pris

550 kr

CLCO-AB

Kalmar, Sverige

4.9

CLCO-AB

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?