Beskrivning

Gant Park Hill Day-Date II klocka G121001 med brunt läderarmband och boett i rostfritt stål. Klockans funktioner inkluderar veckodag och datumvisning. Klockan är gjord i rostfritt stål och mineralglas med stor boett på 44 mm i diameter i grå färg. Vattentålighet: 50 m.

Batteriet fungerar inte och behöver bytas. Förpackning saknas. Klockan är i fint skick.

Nypris: 2190 kr.

Se mer information här:
https://www.kulta-center.com/se/gant-park-hill-day-date-ii-klocka-g121001?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw5ImwBhBtEiwAFHDZx8e9GjSjpqWVvN3E5XeZIh-wHUSNJlfNVxJbE_Ebgag7WHHnGuOhGxoCJ8QQAvD_BwE

GENERELL INFORMATION:

FRAKT

Samtliga varor kan hämtas i Handen i södra Stockholm. Nästan alla föremål kan även skickas. Vi skickar alltid spårbara paket och normalt skickas varorna inom tre arbetsdagar. Varan skickas till ditt närmsta ombud/terminalombud som baseras på ditt postnummer. Om du önskar få paketet skickat någon annanstans måste du ändra din adress i din Traderaprofil innan vi kan skicka. Fraktpriset gäller inom Sveriges fastland (försändelser som kräver sjö- och flygfrakt kan kosta extra).

BEGAGNADE VAROR

Vi säljer både begagnade och nya varor. Begagnade varor säljes i befintligt skick. Eventuellt slitage eller tecken på användning framgår av bilder och beskrivs annonstexten. Vissa varor säljes som reservdelar och kan därmed sakna en eller flera delar samt vara mer eller mindre defekt i funktion, detta framgår då tydligt i annonstexten. Eventuella förbrukningsartiklar som tex ett batteri i en klocka kan också vara förbrukat.

EJ FUNKTIONSTESTAD

”Ej funktionstestad” innebär att det kan saknas delar, att den är ur funktion eller att vi inte har kapacitet att utföra ett funktionstest.

ÅNGERRÄTT

Du har 14 dagars ånger- och reklamationsrätt enligt distansköpslagen (räknas från den dag du mottagit varan). Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick. Vid nyttjande av ångerrätt står kund för returkostnad.

ÖVRIGT

Kontakta oss gärna vid frågor via epost eller på Traderas meddelande-funktion.

Objektsnr 629667907

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 18:37

Gant Park Hill Day-Date II klocka

Pris

1 500 kr

Engifurn

Handen, Sverige

4.9

Företag

7 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?