Beskrivning

Översatt av

Dameur, Rado

Rado 'Florence' damearmbåndsur af delvist forgyldt keramik, ref. 160.3670.2, safirglas, quartz værk, sort skive mrk. Rado Florence Swiss 015 med gyldne timeindikationer, time- og minutviser samt med quick-set datoangivelse. Monteret med rem af sort læder og spænde af forgyldt stål. Nyt batteri indsat nyligt. Fremstår med lidt brugsspor og deraf prisen.

Rado ure har en lang og flot historie bag sig, der begyndte i året 1917, i Schweiz. Lige fra start skilte Rado sig ud fra andre urmærker ved at have et stort fokus på solide og langtidsholdbare materialer. Her er de ikke bange for at gå utraditionelt til værks og bruge materialer, som man sjældent ser brugt til ure.

Som de første anvendte de keramisk stål til deres ure. Materialet er slidstærkt og let, hvorfor det ofte bruges til rumfartøjer. Stålet fungerer helt fantastisk til ure, ikke mindst på grund af materialets lethed og den glatte overflade, der både ser elegant ud, men også føles let og behageligt på håndleddet.

Du bliver ikke skuffet, når du oplever et af Rados ure for første gang. De innovative materialer og de enestående designs understreger det unikke i deres fantastiske ure. De er altid to skridt foran andre urproducenter, så du finder ikke noget lignende andre steder.

Objektsnr 630580899

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 17:46

Feminint vintage Rado dameur

Utropspris

|0 Bud

1 944 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?