Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 4 apr 12:37

OBS!!..LÄGG INTE PÅ MER BUD, KLOCKAN ÄR SÅLD...SÅLD!!

Tillagt i objektsbeskrivningen 3 apr 13:21

OBS!!..Reservationspriset är på 1500 kr...så vill ni ha klockan så måste ni lägga mer över reservationspriset...tack!

Tillagt i objektsbeskrivningen 29 mar 13:19

OBS! reservationspris är 1500 kr.

?

PRODUKTINFORMATION

EMPORIO ARMANI DIVER AR11360

Emporio Armani

Emporio Armani är ett erkänt modevarumärke med många års erfarenhet inom modevärlden. Giorgio Armani grundade Emporio Armani i Italien 1975 och har sedan samarbetat med kända designers från hela världen. Detta har även gett Armani titeln som den mest framgångsrika designern av italienskt ursprung. Armanis kollektion av herr- och damklockor sträcker sig över ett brett spektrum. De erbjuder allt från eleganta och tidlösa klockor till moderna former och material, samt Connected-klockor. Med andra ord har de ett brett utbud av designer så att alla kan hitta den perfekta klockan.

?

Quartz

Urverket i denna klocka är Quartz, vilket innebär att den är batteridriven. Ett kvartsur är lätt att underhålla och säkerställer att klockan alltid går korrekt.

Rostfritt stål

Klockan är gjord av rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och kvalitet.

Rostfritt stål

En kedja sammansatt av flera små länkar möjliggör justering av armbandet efter handledens storlek. Kedjan kan enkelt justeras med hjälp av verktyg. Kedjor kan ha olika typer av lås som håller den på plats och ser till att den inte lossnar under användning.

?

10 ATM / 100 m

Klockan är vattentät ned till 100 meters djup (10 atm tryck). Det innebär att du kan använda den när du simmar och ägnar dig åt lättare dykning. Den är inte klassad som dykarur och därför rekommenderar vi inte att dyka djupare med den än 2 meter.

Härdat mineralglas

Mineralglas är en härdad och värmebehandlad typ av glas som är hållbart och står emot mot repor, slag och stötar bra. Det är lättare och mer flexibelt än andra typer av glas, vilket gör det mer beständigt mot splittring vid hårda slag och stötar.

Objektsnr 628361024

Visningar 330

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 22:49

EMPORIO ARMANI 100 METERS DIVER

Slutpris

|

185 kr

Auktionen är avslutad

Muaid1 vann auktionen

0xen

Växjö, Sverige

0xen

Verifierad

124 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?