Beskrivning

Säljer en klocka i ett skick jag älskar, men så inte lilla frun…. Den går fint och ser bra ut. Bilderna är alltså tagna på det mest missgynnsamma vis som kan tänkas för att ingen skall bli besviken. Den ser mycket bättre ut, alltså mycket bättre, på handleden. Säljer av egna prydliga klockor då jag själv kommit att gilla klockor i Battered condition, och även frun gillar gillar de klockorna, på mig alltså. Själv är hon inte så intresserad av att bära en slik… Den låter fint i urverk vid hantering och gång. Denna är alltså helt utan fabrikat osv, och enda som kan utläsas är swiss mate så det var inte stavfel i rubriken, men känns som ett kvalitativt ur, som hållit så här länge! Med länken är den mer ett smycke än en klocka! Ca 23 mm. Urtavlan är mörkt, mörkt grå till svart, siffror gula, tim och minutvisare silver, sekundvisare kopparfärgad. Riktigt rolig och läcker klocka!

Som alla begagnade klockor säljs denna som Vintageur och utan garantier. Beskrivning och bilder är det skick de skickas i.

Från ett hundrikt hem

Varan skall vara betald inom två dagar efter vunnen auktion. Titta gärna i min profil och se efter om det finns något annat som intresserar Er. Om så är fallet så går det bra att höra av sig för ev samfrakt om Ni köper fler saker.
Lycka till med auktionen

Objektnr 634460354

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 12:38

En vacker klocka utan namn, Retro Vintage Battered

Utropspris

|0 Bud

161 kr

Slutar om

wornincountry

Partille , Sverige

5.0

wornincountry

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?