Beskrivning

Vacker och smart klockband som är flexibel och passar de flesta handleds storlekar. Denna typ av flexiband band var mycket populära mellan 50-talet och 70-talet.

Längd: 16,7 cm utan att förlängas
27,5 cm i sin mest utvidgade utsträckning

Bandbredd: 15,9mm
End Links Bredd: 17,8mm, passar klockor med 18mm lug bredd

Material: Guldpläterad framsida & rostfri stål baksida
Gjord i Tyskland

Vikt: 33 gram

Utseende och skick: Detta vintage expanderbara/flexibla band är en härlig tillbehörsdel. Har en elegant touch med sin guldplätering och bär mycket bra på de flesta klockor, speciellt på guldpläterade/gyllene klockor som kommer att komplettera varandra.

Skicket på detta band är i mycket gott skick med få anmärkningar, förutom lätta repor, som du måste titta närmare in för att märka. Annars är den i väldigt gott skick.

Rengjort: Detta expanderbara band har genomgått en rengöringsprocess via en ultraljudsrengörare och har rengjorts noggrant och för hand för att ta bort smuts och skräp i bästa möjliga utsträckning.

Fraktalternativ: Välj Standardfrakt (19 SEK) eller Spårbar frakt (60 SEK). Notera att standardfrakt inte är spårbar, så vi rekommenderar spårbar frakt för säker leverans och uppföljning.

For EU buyers: Choose Standard Shipping (46 SEK) or Trackable secured shipping (170 SEK). Note that standard postage isn’t trackable, so we recommend trackable shipping for secure delivery and follow-up.

14 dagars ångerrätt: Detta innebär att från den dag du tar emot din vara har du 14 dagar på dig att meddela oss om du vill göra en retur. För att din retur ska godkännas måste varan vara i oförändrat skick – den ska vara oanvänd och skadefri och i originalförpackning. Som bevis på köpet krävs kvitto eller köpebevis.

Returfrakt: Returfrakten bekostas av kunden. Vi rekommenderar att du returnerar varan med spårbar frakt att och fraktförsäkring, då vi inte kan garantera att vi mottar returen om den går förlorad på vägen till oss.

Återbetalning: När vi mottagit och granskat din retur kommer vi att informera dig om returen godkänts.

Objektsnr 629687210

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 20:54

Guldpläterad Flexband/Expanderbart Band - 18mm - Vintage - Rostfritt Stål Baksid

Pris

270 kr

OraPassion

Ytterby, Sverige

5.0

OraPassion

Företag

38 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?