Beskrivning

Atercel Vattentäta Skidhandskar för -34 °C
Varma vinterhandskar i varmare och mer bekväma material för att hålla händerna varma i kallt väder även om det är minus -34 °C.

- Vattentäta och vindtäta: högkvalitativt, professionellt, vattentåligt material i skalet och ett TPU-membran inuti håller händerna torra och varma.
- Perfekt för skidåkning, snowboardåkning, vandring, skottning och andra vintersporter
- Inbyggd pekskärmsfunktion på tio fingrar så att enkelt kunna använda dina smarta enheter utan att ta av dig termohandskarna.
- Pekfingerspetsen ger ett speciellt bredare kontaktområde som kan ge dig mer känslig och bekväm användning på din telefon.
- Designade med förstärkt PU-handflata och ett halkfritt diamantmönster för att säkerställa ett fast grepp på dina skidor.
- Halkfritt diamantmönster för att säkerställa ett fast grepp på dina skidor, snowboard, motorcykel, spade, eller om du bara behöver lite extra värme medan du arbetar utomhus. Fickan kan enkelt hålla dina kort och kontanter; justerbart spännarmband och en enkel dragstängning för att förhindra att vind och fukt tränger in i dina handskar och förseglar kylan effektivt.

Objektsnr 629000645

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 13:23

Atercel Vattentäta handskar för -34 °C, Storlek L

Pris

125 kr

Slutar om

SverigesMode

Trollhättan, Sverige

4.9

SverigesMode

Verifierad

Toppsäljare

2 670 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?