Beskrivning

Det här vapenrengöringskitet erbjuder en mångsidig lösning för att hålla skjutvapen, från små pistoler till stora gevär och hagelgevär, i toppskick.

Grundlig Rengöring av Eldvapen: Satsen är avsedd för att avlägsna smuts, krutrester och oljor från insidan av ett vapnets pipa och andra svåråtkomliga delar för att säkerställa korrekt funktion och underhåll av vapnet.

Förbättrad Skjutprecision: Regelbunden rengöring av ett vapen kan bidra till att bibehålla och till och med förbättra vapnets skjutprecision.

Med ett urval av borstar (inklusive fosforkoppar och bomull) och stänger för olika kalibrar, samt specialverktyg för detaljerad rengöring av svåråtkomliga områden, säkerställer detta kit grundlig rengöring av alla vapentyper.

Den portabla förvaringsväskan håller kitets verktyg organiserade och lättillgängliga. Regelbunden användning av detta omfattande kit förhindrar restuppbyggnad, minskar risken för funktionsfel, förbättrar precision och förlänger vapnets livslängd.

Kompakt bärväska medföljer som lätt tas med ut i fält, vilket gör det möjligt för skyttar att utföra snabb rengöring och underhåll även när de är långt ifrån en verkstad.

Borstmaterialet: fosforkoppar/bomullstråd

Stångmaterial: Mässing

Vikt: 1,45 kg

Storlek: 39 * 26,5 * 5 cm

Användning: Rengöring av pistoler, gevär och hagelbössor.

14 dagars öppet köp.

Varan ska returneras i samma skick.

Objektsnr 628268081

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 21:01

Vapenvårdskit 58 delar, rengöring, gevär, hagelbössa, pistol

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 320 kr.

Gadgetways

Bankeryd, Sverige

4.9

Gadgetways

Företag

Toppsäljare

6 676 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?