Beskrivning

RADICAL ANTI HAIR LOSS TREATMENT AMPOULES 15×5ml. Ord pris ca 225kr. Förpackning ej öppnad. Bild nr 2 och 3 lånade från internet.

Women Med Anti Hair Loss Treatment frå Radical är en effektiv lösning för att bekämpa håravfall hos kvinnor. Denna produkt är speciellt utvecklad för att stärka håret och främja hårväxt, så att du kan få fylligare och mer volymös hår. Med Women Med Anti Hair Loss Treatment kan du enkelt och bekvämt behandla ditt håravfall hemma. Produkten levereras i praktiska ampuller på 5 ml, som innehåller en kraftfull formel rik på aktiva ingredienser som är kända för sin förmåga att stimulera hårväxt. För att använda Women Med Anti Hair Loss Treatment behöver du bara applicera produkten direkt på din hårbotten och massera in den i hårrötterna. Den lätta och icke-feta formeln gör det enkelt att fördela produkten jämnt och säkerställer att den absorberas snabbt utan att lämna några rester. Genom regelbunden användning av Women Med Anti Hair Loss Treatment kommer du att märka att ditt hår blir starkare och mer motståndskraftigt mot håravfall. Produkten hjälper till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten, vilket främjar en hälsosam hårväxt och minskar risken för håravfall. Med Women Med Anti Hair Loss Treatment kan du återställa ditt hårs hälsa och få det att se fylligare och mer volymöst ut. Ge ditt hår den vård det förtjänar och upplev de fantastiska resultaten med denna effektiva produkt från Radical.

Innehåller: Pro-Hair Booster 4H, field Horsetail extract, Trichogen, NutriPlus, Provitamin B5, Inutec.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 632871935

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 12:15

RADICAL MED: ANTI-HAIR LOSS TREATMENT, AMPULLER (15×5ml)

Såld för

59 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

519 omdömen