Beskrivning

Baksidetext
Parallellt med den stora globala utbredningen har IT i det tysta vuxit till en stor miljö- bov. Möjligheten att snabbt göra IT grönt är glädjande stor. I boken Grön IT från problem till lösning så finns allt du behöver för att både förstå och agera. Den utgår från din PC och dig som professionell användare. Med boken som guide kommer du enkelt närmare lönsamma lösningar och miljöbra åtgärder, från den enklaste hemdatorn till den stora koncernens hela nätverk. Boken har ett lätt språk och är lösningsfokuserad. Författaren Håkan Nordin har 20 års erfarenhet inom miljö och IT.

Format Häftad
Språk Svenska
Antal sidor 113
Utgivningsdatum 2010-01-14
Förlag Håkan Nordin
Dimensioner 228 x 150 x 10 mm
Vikt 280 g
SAB Uhcd
ISBN 9789163360169

Skick
Mycket gott skick inuti, nära nyskick. Pärmen är i gott skick, med ytliga stötskador. Inga markeringar/initialer/namnteckningar. Från rök- och djurfritt hem.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del fraktemballage och material för att skicka objekten. Om fraktbolagen har höjt sina fraktkostnader gäller fraktbolagens senaste pris, oavsett vad som uppges ovan i beskrivningen.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Objektsnr 630392840

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 16:35

Grön IT från problem till lösning, Håkan Nordin. Häftad, 2010.

Pris

15 kr

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verifierad

Toppsäljare

243 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?