Beskrivning

Barn- och Ungdomspsykiatri - Christopher Gillberg / Lars Hellgren - 2008 - Inbunden med förlagsdekorerade pärmar - Mycket fint skick in- och utvändigt - Boken är varsamt läst och utan understrykningar och anteckningar - för övrigt se bilder

Bilderna är också en del av beskrivningen så studera dessa noga innan bud.

Barn- och ungdomspsykiatri är en ung medicinsk specialitet där kunskapsutvecklingen går mycket snabbt. Psykiska problem är vanliga i barn- och ungdomsåren och efterfrågan på barnpsykiatriska insatser i samhället har ökat markant under det senaste decenniet.

Det är nu nästan exakt tio år sedan den första utgåvan av Barn- och ungdomspsykiatri publicerades. Boken har haft ett stort inflytande på kunskapsutvecklingen inom ämnesområdet barn- och ungdomspsykiatri, liksom på grund- och vidareutbildningen inom de medicinska och och vårdvetenskapliga fälten. I denna kraftigt reviderade och utökade andra utgåva ges en aktuell framställning av kunskapsläget inom specialiteten i dag.

Christopher Gillberg och Lars Hellgren är bokens redaktörer. De totalt 26 kapitelförfattarna är alla kliniker och forskare inom området med en mycket bred yrkesmässig erfarenhet.

Många faktorer samspelar i barnets utveckling och kan ha inflytande på det psykiska hälsotillståndet. Olika synsätt och kunskapsområden har viktiga bidrag att ge. Boken vill presentera ämnesområdet i ett multifaktoriellt perspektiv och undviker därför medvetet att försöka föra fram en enhetlig teoretisk referensram. Det finns inget perspektiv på barn- och ungdomspsykiatriska problem som inte i allmänhet behöver kompletteras med andra infallsvinklar. Varje författare står för innehållet i sitt eget kapitel, men i stort bildar bokens olika delar en sammanhängande framställning.

I bokens slut finns en omfattande litteraturförteckning för mera ingående studium.

Boken riktar sig i första hand till blivande och yrkesverksamma läkare men också till sjuksköterskor, psykologer, socionomer, kuratorer och andra personalgrupper.

Författare: Christopher Gillberg / Lars Hellgren

Förlag: Natur och Kultur

Tryckt år: 2008

Sidor: 560

Språk: Svenska

ISBN : 978-91-27-04395-4

Format h x b: 24,5 x 18 x 3 cm.

Vikt (oinpackat) ca: 1287 gram

Sampackar vid flera köp!

Om man vill bjuda på en auktion men vill vänta med att betala till lön eller annan utbetalning så går det bra för mig, men mail isåfall efter auktionen så att jag vet om detta.

Frakten upp till 2 kg ligger på :
DHL 65:- Upp till 2 Kg
Schenker : 59:- 1 Kg, 67:- för 2 Kg
Postnord skicka lätt (spårbar): 63:- 1 Kg, 95:- för 2 Kg

Foreign buyers! ask for shipping qoutes!
OBS: Paypal payment has to go through tradera, if you send payment private from your paypal account to mine i will be charged with a fee,
If you will pay with paypal then do it via tradera-paypal and only via tradera.

Objektsnr 630870607

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 17:24

Barn- och Ungdomspsykiatri - Christopher Gillberg / Lars Hellgren - 2008 -

Pris

150 kr

firebird

Luleå, Sverige

4.9

firebird

Verifierad

Toppsäljare

1 772 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?