Beskrivning

Livet på landet förr – Semester & fritid

Boksuccén med unika fotografier från tidningen Lands läsare fortsätter.

Den sjätte boken i serien bjuder på en ljuvlig semestertripp. Njut av Landläsarnas härliga fotografier från den tid då vi fick det allt bättre och äntligen kunde unna oss några veckors välförtjänt vila.

Succén för bokserien har bestått i den enkla idén att sätta tidningen Lands läsares fotografier och berättelser i ett sammanhang som beskriver Sveriges utveckling under 1900-talet. Gamla fotografier som berättar om svunna tiders vardagsliv, allt från slitet på åkern till hemmets vardagssysslor.

Vardagslivet i Sverige under 1900-talet

Ingen hade väl kunnat ana att de tio böckerna skulle bli en sådan succé med över 100 000 sålda böcker. Många brev och samtal från läsarna till redaktionen under åren har vittnat om att böckerna är en kulturgärning som dokumenterat vardagslivet i Sverige under 1900-talet.

Det läsarna gett till barn och barnbarn är en ovärderlig berättelse om den historia som tillhör oss alla och som ger de alla barn som ännu inte fötts, en förståelse om tiden långt före dem.

Fotografierna är alla vardagsnära bilder inskickade från läsare av Minnenas Journal och Land.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med charmiga fotografier, övervägande i svartvitt men även en del i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 260/235 mm
Ryggbredd ca 19 mm
Vikt ca 880 gram
Sidantal 160
Redaktör Karl Zetterberg
Förlag LRF Media Ab
Språk svenska
Utgivningsår 2012
ISBN 91-979167-4-5

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr där den fina boken blir väl emballerad.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630483978

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:08

Livet på landet förr – Semester & fritid - unika bilder från Lands läsare

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 787 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?