Beskrivning

Ni köper här ett mycket fint obläddrat exemplar av boken.

Bokinfo:
Förlag: Bonniers
Utgivningsår: 2001
ISBN: 9789100574987

Förlagsinfo:
Vad är det som får så många människor att omfatta allt som är "typiskt engelskt" med värme och entusiasm? Svaret ger Lotte Möller i ord och bild i sin inspirerande och personliga bok, där hon berättar om fotvandringar och trädgårdsresor och en händelserik riddarborgstur. Hon skriver också om pubskyltar, badrum med heltäckningsmattor, ljuvliga kaloririka efterrättspuddingar, bead & breakfast och "hemmahosbesök" på gamla slott. Baron de Coubertin, den olympiska kommitténs grundare, äventyraren och fursten Pückler-Muskau, den franske filosofen Voltaire och ryttmästaren John Andrén från Ystad var alla stora anglofiler och får i denna egenskap sina porträtt tecknade. Sin egen anglofili spårar Lotte Möller bland annat till böckerna hon läste som liten och konstaterar att den får ny näring vid varje besök i landet. "En veckas Englandsvistelse då och då är den bästa kuren mot missmod och grinighet."
Till England! är rikt illustrerad med Lotte Möllers egna foton.

Välkommen till oss på Ariadne Antikvariat! Vi har handlat med böcker sedan 1990-talet och vårt antikvariat har över 30 000 nöjda kunder.

Vi sampackar givetvis om du vill köpa flera böcker. Vi hör alltid av oss inom ett dygn om samfraktskostnad.

Vi säljer mycket och har inte plats eller möjlighet att ha böcker liggande här i väntan på betalning. Du måste betala direkt efter köpet eller senast 24 timmar efter att vi justerat samfrakt om det är aktuellt. Dröjsmål med betalningen leder till att vi kontaktar Tradera och ber dom ta bort köpet.

Vi packar och skickar alltid beställda böcker inom två vardagar.

VIKTIG INFO OM FRAKT I CORONATIDER!! Normalt skickar vi alla böcker med Schenker. Vill du hellre ha böckerna skickade som brev eller på annat sätt så skriv till oss innan ni beställer så försöker vi ordna det. Vi är snabba på att packa och skicka så det är i så fall viktigt att ni frågar innan ni lägger beställningen!

Vi är ett momsregistrerat företag. Kontantfaktura bifogas i ditt paket när du handlar.

Objektsnr 628663594

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 20:54

Till England! - fin obläddrad bok - Lotte Möller

Pris

95 kr

Slutar om

AriadneAntikvariat

Dannike, Sverige

5.0

AriadneAntikvariat

Företag

Toppsäljare

207 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?