Beskrivning

Iskallt – Den svenska Grönlandsexpeditionen 1988, av Lars Wallgren

Lars är i botten utbildad sjöofficer och var under flera år verksam i Kungl Flottan. Men äventyrslusten har fört honom ut i världen - i den här boken till Grönlandsisen, i en annan bok berättar han om en paddlingstur på Kejsarkanalen i Kina och i en tredje av hans böcker berättar han om en segling i öppen jolle från Birka till Färöarna…

”Att komma framåt går långsamt, en kilometer i timmen. Benen flyttar sig mekaniskt, ja allt som görs sker mekaniskt. Med tanken bearbetas varje kroppsdel, en i taget, för att känna efter dess status. Där vi är nu måste man först se till sig själv så att inget händer för då blir man bara en belastning för de övriga.”

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är i ett mycket gott bruksskick, ganska nära nyskick! Det finns en reva i överkant av omslaget som den nye ägaren elegant kan snygga till med en bit tejp på baksidan. Boken är rikligt illustrerad med Lars egna fotografier i färg och svartvitt samt svartvita kartor.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 236/170 mm
Ryggbredd ca 19 mm
Vikt ca 530 gram
Sidantal 183
Författare Lars Wallgren
Förlag Wahlström & Widstrand
Utgivningsår 1989
Språk svenska
ISBN 91-46-15738-7

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 59 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630484186

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:11

Iskallt – Den svenska Grönlandsexpeditionen 1988

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 787 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?