Beskrivning

Resa i Normandie, av Bo Wingren Carlssons

Författaren reser genom Normandie i sällskap med poeter, konstnärer, erövrare och andra resenärer under olika tidsperioder. Här får man läsa om naturen med den rika växtligheten och närheten till kusten, den roll som området spelat i historien, litteraturen och konsten samt om utbudet av mat och dryck.

En resa genom ett franskt landskap, en upptäcktsfärd i sällskap med poeter, erövrare, konstnärer och andra resenärer i skilda tider. En av de tidiga resenärerna var Strindberg, som själv skrev om denna del av Frankrike: ”Normandie är ansett vara Frankrike i sammandrag, det vackraste, rikaste och mest franska.” Här möter vi också Flaubert, Maupassant, Stendahl, Hugo, Zola och Proust.

Den inbundna boken (linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Det finns ett ringa slitage på omslagets kanter och på baksidan en minimal reva som bokens nye ägare elegant kan snygga till med en bit tejp på baksidan. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier och reproduktioner i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 216/178 mm
Ryggbredd ca 23 mm
Vikt ca 675 gram
Sidantal 220
Författare Bo Wingren
Förlag Carlssons bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2006
ISBN 91-7203-757-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632875405

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 16:28

Resa i Normandie

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 974 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?