Beskrivning

Villovägar - ur serien Utmärkta resmål, av Erling Matz med fotografier av Hans Hammarskiöld

Villovägar är en guide till intressanta och ofta bortglömda miljöer i Sverige. Platser där spåren finns kvar efter personer som med kreativ drivkraft gått sin egen väg och förverkligat sina storslagna eller besynnerliga idéer. Den handlar också om minnen från uppmärksammade händelser i äldre tider eller om märkliga och mytomspunna platser.

I boken finns bland annat berättelsen om den förlorade sonen från Gubbo, dödsskallarna i Furusund och Söderto fästning. Alla berättelser är kopplade till ställen som man kan besöka. Boken är rikligt illustrerad av fotografen Hans Hammarskiöld.

Den prisbelönta duon, som år 2000 gemensamt fick Svenska Publishing-Priset, har även gjort boken Avkrokar (2009) tillsammans. Båda böckerna ingår i guideboksserien Utmärkta resmål.

Den häftade boken (s k danskt band) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är förlagsny! Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 210/173 mm
Ryggbredd ca 17 mm
Vikt ca 565 gram
Sidantal 200
Författare Erling Matz
Fotograf Hans Hammarskiöld
Förlag Bokförlaget Arena
Språk svenska
Utgivningsår 2007
ISBN 91-7843-240-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632989752

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:47

Villovägar - ur serien Utmärkta resmål – Förlagsny bok

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 974 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?