Beskrivning

Värt att se i Sverige - En Reseguide - bok
Vet ni var ''Barnens Gård'' ligger, en pedagogisk lekplats i lantgårdsmiljö, där barnen har roligt samtidigt som de lär sig om livet på landet? Var kan man se samlingar av julsaker, pappersbonader, vykort och burkar från 1860 och framåt, som får prylintresserade nostalgiker att rysa av välbehag? Det finns en utställning om Greta Garbos liv och filmkarriär - men var ligger den? Vad är märkligt och i högsta grad sevärt med slottet Skokloster, gamla kyrkan i Dädesjö och fornlämningen Spar-lösastenen?Vet du inte svaren behöver du Värt att se i Sverige, en rikt illustrerad och heltäckande vägledning för en innehållsrikare och roligare semester. Den är idealisk att ha i bilens handskfack, ta med på cykelsemestern eller ha hemma för att planera upptäcktsfärder med. Tonvikten ligger på kultur, underhållning, historia och lärorik förströelse. Boken är indelad landskapsvis, samt Göteborg och Stockholm, och har tydliga översiktskartor, så man lätt ser om några spännande sevärdheter finns i närheten.

Värt att se i Sverige är en verklig klassiker, den enda i sitt slag på marknaden. Efter stora försäljningsframgångar kommer här den tredje, helt omarbetade upplagan. Lokala experter svarar för innehållet - det allra senaste är med!
Enkla symboler vid rubriken signalerar vilken typ av sevärdhet det gäller. Utförligare vägbeskrivningar gör det enklare att hitta fram. Temasidor förklarar runskrift, knuttimring, var olika marmorsorter bryts i landet och var museijärnvägarna ligger. En ovärderlig reseguide för hela familjen, rikt illustrerad i färg, till stora delar med nya bilder.


ISBN: 9100100226
Förlag: Bonnier
Språk: Svenska
Antal sidor: 382

Storlek: ca 24 cm X 15 cm


Condition / Innehåll: NY
Cover Condition / Omslag: NY

OBS: Kolla också på mina andra artiklar och handla fler för att spara på frakten!

----------------------------------------------------

Skick-gradering / Grading codes : Cover/omslag
Ex (excellent) = top condition, the book has very few light surface marks, cover has minor wear. Toppskick, få synliga spår.
Vg++(very good plus plus) = fine condition, some very light surface marks. Fint skick, några ytliga streck, omslag har några märken men fint helhetsintryck.
Vg+ = light surface marks, cover has some marks. Bra skick, omslag har en del märken ändå bra.
Vg = many marks, cover gives a used impression. Begagnad, omslaget tydligt begagnat nött.
Vg- (very good minus) = the book looks bad. Omslaget är slitet.

Objektsnr 629786023

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 21:14

Värt att se i Sverige - En Reseguide - bok

Utropspris

|0 Bud

115 kr

Auktionen avslutades utan bud

Gab18

Norrköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

148 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?