Beskrivning

Översatt av

K L A S S I K E R

Amerikanske soldaters oplevelser, tanker og samtaler under erobringen af en sydhavsø.

Amerikanske tropper invaderer en mindre japansk besat ø i Stillehavet, men mens landgangen og de indledende kampe ikke volder amerikanerne meget besvær, går angrebet hurtigt i stå, ikke kun på grund af japanernes modstand, men også på grund af øens ufremkommelighed, med bjerge og tæt, tæt jungle.

En mindre opklaringsenhed sendes rundt om øen på en rekognosceringstur, for at afsøge muligheden for et angreb i ryggen på den japanske frontlinje. Løjtnant Hearn bliver gruppens nye leder, som straf for at han mens han er adjudant for generalen, har et mindre sammenstød med homoerotiske undertoner med denne.

Opklaringsenhedens hidtidige leder, sergent Croft, er dog ikke tilfreds med at blive degraderet til næstkommanderende, og de overlever ikke begge turen.

Romanens helt store greb er dens ti portrætter af otte af opklaringsenhedens medlemmer plus løjtnant Hearn og general Cummings, hvor deres sociale baggrund og fortid op til krigen beskrives under titlen ‘Tidsmaskinen’ beskrives.

Det andet greb er de rå forhold under felttoget og den indvirkning det får mellem mændene og deres frygt for at dø. Det er voldsomt levende beskrevet og med stor psykologisk indlevelse.

Velholdte paperbacks fra 1976
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 627791568

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

DE NØGNE OG DE DØDE 1-2 af Norman Mailer

Pris

45 kr
Annonsen är avslutad