Beskrivning

Hannu Salama Joulukuun Kuudes

Format: Häftad
Språk: Finska/Suomi
Sidor: 109
Utgiven: 1968 av Otava

Kaihtelematon kuvaus kolmen ihmisen vaiheista ja keskinäisistä suhteista, taitekohtana yhden päivän ratkaisevat tapahtumat. Taustana on kaupunki, Helsinki tällä kertaa, ja merkitsevä on myös ajankohta. On joulukuun kuudes; Ristosen, Sutisen ja Railin suhteiden ratketessa juhlii joku päivää iltapuvussa, joku taas tekee kuolemaa siltojen alla.

Ristonen, Sutinen ja Raili kertovat kukin tarinansa omin sanoin, paljastavat luonnettaan jo kertomistavallaan, tekstin mutkikkuudella tai mutkattomuudella. On selvää että Ristonen kertoo samat tilanteet toisin kuin Sutinen; romaanin jännitys syntyy myös tästä. Kuka on oikeassa, kuka väärässä? Onko yhteistä todellisuutta yleensä olemassa, vai onko vain yksityisen henkilön kokemia tapauksia? Salaman taito on siinäkin, että hän antaa vain aavistuksen vastauksista. Sumeilemattomassa maailmassa on pelin säännöt opittava ja hallittava yksin.

Skick
Fint läst skick. Små anteckningar med blyerts finns i boken.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektsnr 630368787

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 11:28

Hannu Salama Joulukuun Kuudes

Pris

50 kr

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?