Beskrivning

Sveriges blå band - en matresa på Göta Kanal

Anne-Marie Bardler Weibe är tillbaka med en ny kokbok där hon återigen bjuder på sin passion för härlig mat, dess kultur och historia. Den här gången kommer inspirationen från ett av vår tids mäktigaste byggnadsverk: Göta kanal.

Ur de rika miljöer som kantar dess väg, från Mem i öster till Sjötorp i väster, har Anne-Marie hämtat både idéer och råvaror till en variationsrik meny som här dukas upp med fotograf Jan Ekbloms finstämda bilder. Det är lustfyllt, kärleksfullt och läcker. Boken lanserades strax före kanalens jubileumsår (175 år med kunglig invigning våren 2007).

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick – nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 320/250 mm
Ryggbredd ca 13 mm
Vikt ca 835 gram
Sidantal 96
Författare Anne-Marie Bardler Weibe
Förlag Jerhammar & Co
Språk svenska
Utgivningsår 2006
ISBN 9197592110

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 626469761

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 18 mar 18:36

Sveriges blå band - en matresa på Göta Kanal

Såld för

|0 Bud

70 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 800 omdömen