Beskrivning

Introduktion till socialpsykologi

Socialpsykologiska frågeställningar skär genom alla aspekter av våra liv. Identitet, kommunikation, ledarskap, mellanmänsklighet, gemenskap, stress och meningen med livet är saker som vi alla måste förhålla oss till. Som fält spänner socialpsykologin över både psykologin och sociologin. Det handlar om människans förhållande till andra människor, den omgivande miljön, samhället i stort eller för den delen om människans förhållande till sig själv.

Med avstamp i både klassisk och samtida forskning och teori­bildning ger denna tredje omarbetade upplaga av Introduktion till socialpsykologi en lättfattlig och heltäckande översikt av det socialpsykologiska fältet och tänkandet. Boken kan med fördel användas på såväl kurser i psykologi, socialpsykologi och sociologi som på utbildningar inom skol-, vård-, omsorgs- och hälsoområdet.

Boken är i mycket gott skick!

Jag packar väl och skickar endast via ombud då jag upplever att dessa paket kommer fram mer säkert. Skickar paketet när jag ser att betalning är gjord vilket ska vara gjort inom tre dagar efter avslut auktion om inget annat är överenskommet och skickar mån-ons veckan efter avslutad auktion. Jag tar inget ansvar för leverantörens hantering men jag packat mycket väl.
Behöver man vänta med betalningen så säg till innan ni budar.
OBS! Vid sjukdom eller andra hinder kan leveranser ta längre tid, kontakta mig INNAN du budar om du inte kan eller vill vänta.

Har du några frågor så får du gärna höra av dig.
Lycka till!

Objektsnr 627350836

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 10:09

Introduktion till socialpsykologi

Pris

250 kr
Annonsen är avslutad

SalinaLindberg

Kungälv, Sverige

5.0

SalinaLindberg

Verifierad

Toppsäljare

102 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?