Beskrivning

Boken är i mycket bra skick!
Bokbeskrivning:
Denna bok ger dig omfattande kunskap och förståelse för idrottsnutrition. Du lär dig förstå hur mat och dryck kan påverka prestationsförmåga, träningsprocess och återhämtning efter fysisk aktivitet. Du får också kunskap för att kunna ge kostråd till idrottare och tränare. Varje idrott har förstås sina specifika behov och dessa påverkas också av miljöfaktorer. Varje individ har vidare sina egna behov på grund av kön, kroppssammansättning, kroppsvikt, genetik etc.
Målet med Idrottsnutrition är att introducera idrottsnutrition till studenter men även till idrottare och tränare, så att förståelsen för kopplingen mellan kost och prestation blir tydlig. Eftersom denna grund ofta saknas i många artiklar och böcker, kan det vara svårt att förstå resonemangen kring vissa kostrekommendationer.
Det är därför av stor vikt att det finns en lärobok som ger rekommendationer och råd som faktiskt stöds av forskningsresultat, och som också kan förmedla dessa resultat på en passande nivå för studenternas behov. Idrottsnutrition ger en forskningsmässig bas för idrottsnutritionen och en logisk grund för aktuella kostråd till idrottare.

Objektsnr 627955265

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 20:19

Idrottsnutrition för bättre prestation

Såld för

|0 Bud

87 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Bothaina

Gävle, Sverige

5.0

Bothaina

Verifierad

Toppsäljare

193 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?