Beskrivning

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2000. 342 sidor.

En kameleontkvinna är farlig för män. Men farligast är hon för sig själv.

Louise skiftar personlighet efter de män hon möter. Alltid blir hon den hennes älskade vill att hon ska vara fullkomnar hans personlighet, hans ambitioner och hans livsstil. Men bara för en tid, sen blir hon rastlös, drömmer om en ny man, ett nytt hem, nya illusioner. Till sist inser hon att hon lever på lögner, att hon måste erövra både sitt verkliga jag och den kärlek som synes henne ouppnåelig. Så möter hon en man som flyttar runt henne som en bricka i ett spännande spel; ett spel om längtan, om ensamhet och om kärlekens makt och tyranni.
Jane Aamund är en av Danmarks populäraste författare. Hennes bok Coloradodrömmar har tidigare utkommit på svenska.

Louise och Andreas flyttar in i Fiskarhuset för att göra verklighet av drömmen om livet på landet. Men den snabba omställningen från Köpenhamn, tystnaden och isoleringen framkallar ångest hos Louise. För att hålla modet uppe och behålla förståndet inriktar hon sig helt på att vara Andreas lanthustru. Men ångestattackerna upphör inte och deras förhållande blir allt kyligare. På en fest träffar Louise den trevlige advokaten Christian, som genast bestämmer sig för att hon är kvinnan i hans liv. Med målinriktad beslutsamhet tar Christian kontroll över Louise som anpassar sig så gott hon kan efter traditionerna hos en av Danmarks anrikaste släkter. Till slut får hon nog och flyr utomlands för att finna sig själv. I New York möter Louise den unge konsertpianisten David, som trots sin stränga religiösa bakgrund låter henne vara precis som hon är. Kan hon äntligen älska och bli älskad på jämlika villkor och vad kommer det att kosta henne?

Fint skick. Kan hämtas på Loppis i Solna.

Ha gärna en koll på mina andra annonser, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.
Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektsnr 627278353

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 17:05

BOK : Kameleonten av Jane Aamund 2000

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?