Beskrivning

Sophies resa berättar om ett barns återhämtningsförmåga, om valet mellan liv och död och om en styrka som har makt över lidandet. Sophie Delezio har ett budskap om hopp till oss alla. Detta är hennes historia.

Tio dagar före jul, den 15 december, ligger barnen på ett dagis i en av Sydneys förorter och sover middag, och väntar på att tomten ska komma. Allt är lugnt och fridfullt, tills en bil kolliderar med byggnaden, och kör rakt in i salen där barnen sover. Motorn rusar mer och mer, och snart står rummet i lågor.

Otroligt nog dog inget av barnen i olyckan, men Sophie Delezio har dagen inristad i sitt skinn. Hon fick tredje gradens brännskador på 85 % av kroppen i branden. Hon förlorade båda fötterna, några av fingrarna och höger öra.

Hennes överlevnad var ett mirakel för många. Två år senare händer det otänkbara: Sophie blir påkörd av en bil, skadas mycket svårt och svävar återigen mellan liv och död. Mot alla odds överlever hon även detta.

Sophies resa följer denna anmärkningsvärda lilla flicka. Den är berättad av hennes familj och vänner, sjukhuspersonal och andra människor som stöttat Sophie i hennes kamp.

Fint skick. Kan hämtas på Loppis i Solna.

Samfrakt fungerar också vid köp från säljare Ullis28
-------------------------------------------------------------
Ha gärna en koll på annonser från säljare Ullis28, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.

Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektsnr 631157043

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 12:21

BOK : Sophies resa av Sally Collings 2007

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

MAJUSKEL

Vällingby, Sverige

4.9

MAJUSKEL

Verifierad

98 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?