Beskrivning

Batman & Captain America’ av den hyllade John Byrne är en seriebok som förtjänar en plats i varje samlingsbibliotek. Denna enastående utgåva förenar två av de mest ikoniska superhjältarna från DC och Marvel i en gemensam berättelse som sträcker sig över universums gränser, och erbjuder fans en unik och spännande läsupplevelse.

John Byrne, vars arbete har omdefinierat superhjältegenren, tar oss med på ett äventyr till 1940-talet där Batman och Captain America slår sina påsar ihop i en tidsanpassad berättelse som är både spännande och nostalgisk. Genom sitt känsliga och respektfulla närmande till båda karaktärernas rötter, skapar Byrne en berättelse som är både ärofylld och actionpackad.

Detaljer:

• ‘Batman & Captain America’ av John Byrne

• Ett crossover-äventyr som belyser det bästa av två världar

• Språk: engelska

• Begagnad i fint skick

Byrnes berättelse är inte bara en hyllning till dessa hjältars gyllene tidsålder, utan också ett konstverk som fångar essensen av vad som gör dem till tidlösa ikoner. Serien är en uppvisning i mästerlig illustration och storytelling, och lämnar ett bestående intryck hos läsaren.

För dig som älskar den djupa historien och de komplexa karaktärerna som bara superhjältar kan erbjuda, är ‘Batman & Captain America’ av John Byrne ett oumbärligt tillskott till din samling. Låt dig svepas med i en berättelse där mod, heder och rättvisa står i centrum. Ta del av denna unika seriebok och upplev när två av de största superhjältarna förenas i en gemensam kamp för rättvisa.

Objektsnr 630024570

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 16:44

Ett Episkt Möte: ‘Batman & Captain America’ av John Byrne

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?