Beskrivning

Varför tror din hund att den äger soffan, och varför blir den så upphetsad när dörrklockan ringer? Varför skäller den på cyklister, varför trampar den runt i ring när den ska sova och varför hälsar den alltid på andra hundar i fel ände?
Här finns äntligen alla de svar som kommer att göra dig till en bättre hundägare! Det är lätt att förmänskliga djur, men i själva verket finns det mängder av skillnader mellan våra beteenden. Här får du förklaringarna till varför din hund gör som den gör så att du kan överbrygga skillnaderna mellan hur hundar och människor egentligen tänker, och lära dig att se saker och ting ur din hunds synvinkel.
Alla bokens råd har också granskats av en veterinär.

Inbunden bok i mkt fint beg skick. 128 sid.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektsnr 630913243

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:23

Varför gör min hund så? - Sophie Collins

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

Krillearvid

Vallberga, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

928 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?