Beskrivning

ELVIS PRESLEY: Prodigy of SUN Records! - Genomläst, men som ny!

Två böcker på sammanlagt 800 sidor! Upplägget är som en illustrerad dag-för-dag-reseskildring och krönika över Elvis tidiga karriär och liv genom foton, dokument, brev, tidningsurklipp och minnen, berättade av vänner, grannar, skolkamrater och många andra. Självklart bjuds det på många unika och sällsynta foton i fantastisk kvalitet! Prodigy of SUN Records är den mest omfattande tidiga Elvis-bibeln på marknaden idag, något man som fan återvänder till om och om igen!

Genom många timmars forskning i digitala bibliotek dök det upp nya fakta och intressanta anekdoter från Elvis tidiga liv och karriär från 35 till 55. En samling häpnadsväckande osedda foton och, naturligtvis, den nästan kompletta berättelsen från Elvis födelse fram till hans stora genombrott 1955. En uppslagsbok som är ett måste för alla fans!

Som om detta inte vore nog, medföljer en 10-tums vinyl, med låtarna som Elvis spelade in på SUN, i toppkvalitet! (Skivan är inplastad) Sist men inte minst, 9 foton på kvalitets-papper, perfekta att rama in!

Objektnr 633448056

Visningar 150

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 16:44

Elvis Presley - Prodigy Of SUN Records

Ledande bud

|

1 500 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

peacock74

Färgelanda, Sverige

5.0

peacock74

Verifierad

Toppsäljare

280 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?