Beskrivning

BEGAGNADE HÄFTEN (BESKRIVNING HÄR UNDER) MED EN CHECK PÅ FÖRETAGSUTBILDNING ONLINE UNDER ETT ÅR SOM INGICK I ORIGINAL PRISET SOM HAR SÅLTS OCH ÖPPNATS MEN KNAPPAST ANVÄNDA SOM NY (HÄFTENA ÄR SOM NYA) I PRISET INGICK DESSA:

1: PLÅNBOK, ÄKTA SKINN.

2: HDMI SWICH FÖR ANSLUTNING AV TRE APPARATTER TILL EN HDMI INGÅNG PÅ EN MONITOR ELLER TV APPARATT.

3: HDMI KABEL 2 METER.

ALLA DESSA SAKER SOM KAN BLI DINA HAR ÖPPNATS AV KÖPAREN MEN KNAPPAST ANVÄNDA DE ÄR SOM NYA.

ORIGINAL PRISET SOM SÅLTS SOM NYA VAR 1250 KR+FRAKT 199 KR NU HÄR I DENNA ANNONS 750 KR+FRAKT 99 KR.

ORIGINAL ANNONS HÄR UNDER SOM GÄLLER FÖR DIG SOM BEGAGNADE SAKER MED REDUCERAT PRIS:

UNIK BRA HÄFTESERIE SOM LÄR DIG FÖRETAGANDE- F49-HÄFTE NO 1 TILL 4.

DESSA
HÄFTE SOM KALLAS"F49-EGEN FÖRETAGARE (F49-SELFEMPLOYED)"
LÄR DIG DESSA KUNSKAPER:

1: FÖRETAGSEKONOMI.

2: BOKFÖRING.

3: REDOVISNING.

4: WEBBDESIGN.

5: STARTA EGET VÄLPLANERAT.

OBS: DESSA HÄFTEN (NO1, NO2, NO3, NO4) ÄR PÅ SVENSKA MEN EN HEL DEL VIKTIGA DELAR ÄR BÅDE PÅ SVENSKA OCH ENGELSKA SOM HJÄLPER DIG LÄRA DIG VIKTIGA KUNSKAPER OCH FÖRETAGSTERMER PÅ ENGELSKA.

DU BEHÖVER VETA ATT:

1: Dessa kunskaper kan leda till att antingen man får ett intressant och välbetalt jobb eller startar ett välplanerat företag och gör det framgångsrikt från början.

2: Företagsekonomi med fortlöpande nya kunskaper är viktigt att lära sig även för dig som har goda kunskaper inom området.

3: Dessa häften kan användas av alla inom familjen, även yngre familjemedlemmar för att lära sig dessa kunskaper..

Dessa lektioner innehåller:

-- flera tips och råd beskrivna i detalj om t ex hur du ska gå tillväga för att starta ett välplanerat företag och göra det framgångsrikt från början.

-- flera tips och råd beskrivna i detalj som lär dig företagsekonomi begrepp och kunskaper.

-- flera bokförings exempel beskrivna i detalj om hur du ska bokföra flera olika affärshändelser. Genom att läsa dem blir du kunnig på hur man sköter bokföringsarbetet i ett företag.

-- flera exempel på WEBBDESIGN, HTML5 koder CSS3 koder och sökmotor optimering, som gör dig kunnig att bygga och ta hand om en webbsida.

Denna annons gäller 4 första häften. Du får sedan under utbildningen resterande två häften du betalar endast frakt 59 kr st (6 nya häften varje år som du fortsätter utbildningen).

Pris allt 750 kr. I priset ingår det (genom en check som ingick i original priset som inte har utnytjatts) att du har rätt till ett års företagsutbildning online(ordinarie värde 1800 kr dvs. 150 kr/månad). Information om denna företagsutbildning finns att läsa om genom hemsida som finns på dessa häften (obs: frivilligt utbildning, du själv bestämmer om du vill utnyttja detta erbjudande eller inte). Dessutom om du använder detta erbjudande, bestämmer du själv sedan om du vill fortsätta abonnemanget efter ett år eller inte. Abonnemanget kostar 150 kr i månaden.

Abonnemanget innehåller företagsutbildning online med tillgång till ett unikt bokförings program som lär dig bokföring och redovisning, och ett nytt häfte enligt ovan var annan månad och en email-lektion varje månad som lär dig företagande som innehåller bland annat:

exempel på intressanta tips som gör dig kunnig företagare i många områden, företagsekonomi begrepp och kunskaper och dessutom flera exempel på bokföring, redovisning, webbdesign.

Frakt 99 kr tillkommer. Betalning genom SWISH eller de betalningsmöjligheter som tradera erbjuder. Leverans inom några dagar.

Objektnr 628136092

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

4 ST HÄFTEN MED FÖRETAGSKURS ETT ÅR DESSUTOM INGÅR I PRISET

Pris

850 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?