Beskrivning

Obs de suddiga bilderna är pga mobilen inte skärmen på datorn! Se länken om specifikationer ifall det är något som känns oklart och maila gärna frågor.

Dator och skärm i ett med några år på nacken men hög kvalitet i ljud och bild. Se på länken om alla specifikationer: https://www.bruksanvisni.ng/dell/optiplex-7440/specifikationer

Det är väldigt smidigt med uppdateringar etc. Skärmen är stor 23,8 tum och de inbyggda högtalarna är grymma!

Mycket enkelt om man behöver en stationär dator som kan flyttas. Bara en strömkabel samt mus/tangentbord. Bra wifi, finns inbyggd webkamera med skydd (ej använd). Säljes främst som kontors/familjedator då den inte klarar de nyaste spelen men vi har ändå spelat väldigt mycket med denna.

Spel som vi haft installerade och som fungerat bra är bl.a. Roblox, Halflife, SCP Containment Breach, Tom Clancys Splinter Cell, Madness project Nexus, people Playground, Counter Strike, Gorebos, HOI4, Project Zomboid, Fallout Shelter, Total Accurate Battle Simulator, Rimworld, Minecraft, Maximum Action, Besiege, Paper Please.
Klarar inte spel som Red Dead Redemption eller Ready or Not.

Är återställd med ominstallerat Windows 10 Pro den 240423. Ingen mus/tangentbord medföljer. Säljes enligt beskrivning, inga fel är upptäcka och vad vi ser inga skadade pixlar. Däremot är det en liten skada i ramen vänster hörn där vi satt en svart tejp. Märks knappt.

Obs väger ca 11 kg. Skickas med DHL. Stativet och skärmen klickas enkelt ihop (beskrivning sitter på).

Objektsnr 631148038

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 10:25

Allt i ett dator Dell Optiplex 7440

Utropspris

|0 Bud

2 000 kr

Slutar om

mia&henke

Härnösand, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

443 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?