Beskrivning

Liten dator som kom färdigmonterad med mus och tangentbord. Ingen fattade hur den fungerade så den har legat i en låda i princip oanvänd. Startade upp den idag och den fungerar men jag vet inte hur man kollar preferenser på denna. Verkar dock vara 6 gb HHD i den varav 1,9 Ledigt.
Lite fläckar finns men jag har torkat av datorn så noga jag kan. Den fungerar som den skall. Men som sagt är det ingen i denna familj som förstår sig på Linux även om texten är på svenska utan vi föredrar det värdelösa windows.

Dock så finns det någon form av ordbehandling, wifi, HDMI och en massa program jag inte har någon aning om vad det var utan vi hade hjälp av en bekant att installera det. Jag provade lite och någon unge har provat men detta är inte datorn för oss.

Till er som letar en högpresterande dator bör leta vidare utan denna modell är för datornissar som kan det där med programering vilket jag inte heller kan Enligt (uppgift) så skulle detta vara någon form av samlarmodell men kan inte bestyrka det då jag inte hittar modellbeteckning på denna och kartongen som den kom i är borta sedan länge. Har tittat på nätet lite vad dessa kostar och sätter därför ett lågt utgångspris. Säljes utan garantier i fungerande skick

komplett dator med mus och tangentbord

Med vänlig hälsning
Daniel

Objektnr 633200635

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 08:40

Rasberry Pi

Utropspris

|0 Bud

315 kr

Auktionen avslutades utan bud