Beskrivning

Säljes naken utan Intel NUC

Jobba ihop
Logitech Rally levererar studiokvalitet, oöverträffad röstklarhet och RightSense-automatisering för bättre möten med videokonferensprogram som fungerar med USB-enheter, inklusive Google Hangouts Meet, Microsoft Skype för företag, Microsoft Teams och Zoom. Med modulärt ljud, smidig kabelhantering och premium-finish integrerar Rally vackert in i medelstora och större rum.

Video i studiokvalitet
Med ett Ultra-HD-bildsystem levererar Rally skarp video, enastående färg och exceptionell optisk noggrannhet vid upplösningar upp till 4K. Logitech RightLight teknologi optimerar ljusbalansen för att betona ansikten och göra naturliga hudtoner, även i svaga eller bakgrundsbelysta förhållanden.

Avancerat modulärt ljud
Kristallklart ljud är nödvändigt för videokonferenser i världsklass, och Rally utmärker sig för att leverera ljud som är naturligt, skarpt och mycket begripligt. Logitech RightSound förbättrar röstklarhet genom att motverka bakgrundsbrus, automatisk ljustera volymen röster och fokusera på aktiva högtalare. Känsliga mikrovågor säkerställer att alla i mötet kan höras tydligt, medan fristående högtalare fyller större rum med ett rikt, levande ljud.

Har du frågor, funderingar eller är i behov av kvitto till redovisning är det bara att höra av sig!

Objektsnr 629825301

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 13:16

Logitech Rally Plus och Logitech Rally Tap #2

Pris

12 499 kr

zor123

Stockholm, Sverige

4.9

zor123

Verifierad

Toppsäljare

352 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?