Beskrivning

Det är med en liten mental tår jag nu ska sälja min Steam Deck Oled. Den köptes av mig direkt från Valve via Steam i slutet av november 2023. Den är sparsamt använd av enbart mig. Den är i nyskick. Den har heller EJ stått ”på laddning” konstant, och ej varit inkopplad via dockningsstation till en skärm. Den är enbart laddad när det behövts.

Jag köpte även Original-Deck när den släpptes (Steam Deck LCD), men fastnade aldrig riktigt för den. Men Deck Oled fastnade jag för, den är ärligt talat helt fantastisk! Trots i princip likadant utseende som originalet så är den så mycket bättre. Märkbart bättre batteri, bästa skärmen på en dylik bärbar enhet (med råge, fantastisk skärm), snabbare RAM (aningen bättre prestanda än originalet), bättre joysticks, bättre inbyggd vibration, bättre högtalare, längre laddkabel och snabbare laddning. Ja,listan är längre än man tror, jag rekommenderar en googling för en komplett lista.

Anledningen till att jag säljer den är för att jag helt enkelt äger för mycket i tv- och datorspelsväg, och nu ska jag strax börja plugga igen på äldre dar. Så nu säljs grejer av helt enkelt. Tiden kommer inte finnas. Fokus behövs läggas på annat (för stunden!).

Jag skickar även med ett Skull & Co. Grip Case. Ett skal man enkelt sätter på Decken för bättre grepp.

I övrigt så ingår allt som ingick vid köp. Steam Deck Oled 512 GB, kartong, väska till Decken (fantastisk väska, med plats för laddaren på undersidan!), laddare och ytterkartong.

Garantin går via serienumret, original beställningsbekräftelse finns även.

Titta gärna in mina övriga auktioner och mina omdömen!

Buda INTE om ni inte är säker på att ni ska slutföra auktionen vid eventuellt högsta bud, tack.

Har ni några frågor så tveka inte att fråga!

Lycka till!

PS. Nypris på denna är mellan 6500-7000:- beroende på Euro-kursen. Jag betalade runt 6700:-.

Objektsnr 630567376

Visningar 173

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 19:49

Steam Deck OLED 512 GB - Riktigt fint skick - Plast/Silikon-Grip Case medföljer

Såld för

4 850 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Briarback

Sörberge, Sverige

5.0

Briarback

Verifierad

Toppsäljare

370 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?