Beskrivning

Ett Amerikanskt iTunes / Apple presentkort ger dig tillgång till det enorma utbud som finns tillgängligt i USA. Film, TV serier, musik, böcker, apps, program varor och mycket annat. Allt till lägre priser än i på Svenska iTunes. Nya Apple Music ger dig tillgång till all musik som finns i Amerikanska iTunes till betydligt lägre pris än i Sverige. Amerikanska filmer och TV serier blir tillgängliga för nerladdning samma dag som dom visas i USA i många fall. Du kan nu även se det fulla Amerikanska utbudet från HBO och ShowTime och många fler via iTunes.

LEVERERANS
Alla koder levereras digitalt via eMail omedelbart efter mottagen och verifierad betalning.
För att skydda våra kunder och oss själva för online bedrägerier, verifierar vi även alla nya kunders identitet för att bekräfta att köpet görs av konto innehavaren.

Vi skickar en enkel steg för steg instruktion för hur du sätter upp ditt iTunes konto, så du kan nyttja både det Svenska och Amerikanska iTunes utbudet på samma gång.

Vi har levererat iTunes present kort till hela världen i många år, och garanterar att ditt presentkort är köpt från en auktoriserad Apple återförsäljare, och att koden ger dig det värde du köpt.

Objektsnr 630701510

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 00:32

50 USD Presentkort för Apple iTunes USA store. Musik Filmer TV & Apps

Pris

699 kr

ParOneman

Umeå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

125 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?