Beskrivning

OKI C824DN Färgskrivare - HELT NY

Är du företagsköpare skicka meddelande. Kan ordna köp via faktura.

Färgskrivare OKI C824dn

Mångsidiga C824 A3 färgskrivare är perfekt för arbetsgrupper med olika behov och levererar dokumentutskrifter till ett överkomligt pris med enastående resultat på en lång rad försäljnings- och marknadsföringsmaterial.

Få fantastiska resultat och spara pengar med denna mångsidiga, ultrakompakta C824. Prisbelönt digital LED-teknologi levererar resultat i hög kvalitet på en lång rad mediestorlekar från A6 till A3 och upp till 1,2 m banners.

Spara tid och kostnader utan att kompromissa med kvaliteten eller prestandan med den kompakta och prisvärda C824 A3 färgskrivaren. Den snabba uppvärmningstiden och den energi- och tidsbesparande fixeringsteknologin ökar effektiviteten eftersom den första sidan är ute redan efter 8,5 sekunder. C824 är det perfekta valet för färgtryck i hög kvalitet till ett rimligt pris.

C824 är utformad för att göra det enkelt att uppnå fantastiska resultat i hög kvalitet internt och den är användarvänligt med professionella säkerhetsfunktioner. C824 levereras med avancerade anslutningsalternativ, inklusive Gigabit Ethernet, NFC för tryck- och utskriftsfunktionalitet (ingen nätverksanslutning krävs) och är redo för Google Cloud Print 2.0.

Objektnr 631862107

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 16:31

OKI C824DN Färgskrivare - HELT NY

Utropspris

|0 Bud

8 999 kr

Auktionen avslutades utan bud

MaxManick

LJUNGBY, Sverige

4.9

MaxManick

Företag

Toppsäljare

2 228 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?