Beskrivning

Säljer ett komplett paket med Netgear Nighthawk-router och range extender i mycket bra skick. Perfekt för dig som behöver en pålitlig och kraftfull uppkoppling för gaming och andra högpresterande uppgifter.

Router – NIGHTHAWK x6 r8000:
- Gaming router, optimerad för snabb och stabil uppkoppling
- Tri-Band WiFi (flera band för bästa möjliga prestanda)
- Antal portar: 4 x Gigabit Ethernet-portar
- Snabb och enkel installation
- App för att hantera om så önskas.

Range Extender – Nighthawk x6s ac3000:
- Tri-Band WiFi Range Extender
- Antal portar: 4 x Gigabit Ethernet-portar
- Extremt kraftfull, idealisk för att utöka ditt nuvarande nätverks räckvidd

Både router och extender är i mycket bra skick och har återställts till fabriksinställningar. Allt du behöver för att komma igång medföljer. Passa på att uppgradera ditt nätverk idag!

Netgear Nighthawk x6 r8000 är en avancerad router som erbjuder många fördelar för användare som söker högpresterande nätverkslösningar. Här är några av de viktigaste fördelarna med denna router:

1. **Tri-Band WiFi:** Till skillnad från traditionella dual-band routrar som erbjuder två frekvensband (2,4 GHz och 5 GHz), har Nighthawk x6 r8000 tre separata WiFi-band. Detta minskar trådlös trafikstockning och ger bättre prestanda för uppkopplade enheter.

2. **Kraftfull Processor:** Med en 1GHz dual-core processor med tre offload-processorer, hanterar denna router även den mest bandbreddskrävande trafiken med lätthet.

3. **Beamforming+ Teknik:** Förbättrar räckvidd och prestanda genom att fokusera WiFi-signalen direkt till uppkopplade enheter snarare än att sända den i en allmän riktning.

4. **Säkerhet:** Inbyggt skydd mot malware och phishing med Netgear Armor. Dessutom stöder den WPA2 trådlös säkerhet och dubbel brandväggsskydd (SPI och NAT).

5. **Smart Connect:** Automatiskt väljer bästa tillgängliga band för varje enhet, vilket ger optimala hastigheter för alla uppkopplade enheter.

6. **USB-anslutningar:** Med en USB 3.0-port och en USB 2.0-port kan användare enkelt dela en skrivare, lagring, eller andra enheter inom nätverket.

7. **6 högpresterande antenner:** Dessa antenner hjälper till att maximera räckvidden och förbättra WiFi-prestandan överallt i hemmet.

8. **QoS (Quality of Service):** Prioriterar nätverkstrafik för att se till att de mest viktiga uppgifterna får den bandbredd de behöver.

Dessa fördelar gör Nighthawk x6 r8000 idealisk för hushåll med många uppkopplade enheter, särskilt för dem som regelbundet streamar video, spelar online-spel eller använder nätverket för andra bandbreddskrävande aktiviteter.

Objektnr 612842133

Visningar 319

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 nov 19:40

Netgear Nighthawk Router Paket: NIGHTHAWK x6 r8000 & x6s ac3000 Extender

Såld för

2 000 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

sebit

Halmstad, Sverige

sebit

Verifierad

58 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?