Beskrivning

En router Cisco Linksys WRT350N v2 säljes.

Testad, fungerar.

Jag har tidigare kört OpenWRT på den, men den är nu återställd till Linksys firmware och fabriksinställningar.

Se bilderna för mer information.

Allt väger cirka 1150 gram.

Angivna fraktpriser gäller endast inom Sverige om inget annat nämns i annonsen. Jag erbjuder i första hand spårbar frakt, men om du vill ta risken kan jag skicka med billigare ospårbar fraktmetod. Tänk på att om ett föremål skall skickas så billigt som möjligt (t.ex. i frankerat kuvert) behöver ofta vikten hållas nere och det kan då ibland inte packas lika väl som med spårbar frakt, och risken för skador kan därför öka. Notera även att jag inte erbjuder avhämtning.

Vid storhelger kan det dröja några dagar extra innan jag kan skicka t.ex. p.g.a. ändrade öppettider hos ombud, så om snabb frakt är viktigt för dig bör du kontakta mig innan bud/köp för att kolla när jag kan skicka.

Se även mina övriga annonser, köper du fler saker kan jag kanske skicka sakerna i en försändelse för att minska fraktkostnader. Om du vill kan du föreslå annat fraktsätt så ser vi om det går att lösa.

International bidders are welcome, but please note that shipping costs in the listing is perhaps only for shipping within Sweden. In that case, contact me for shipping costs to your location.

Objektsnr 630911705

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:18

Router Cisco Linksys WRT350N v2, trådlös, OpenWRT

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

tinmn

Ekerö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 027 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?