Beskrivning

UniFi drömvägg: En omfattande enhet för nätverkshantering
UniFi Dream Wall är designad av Ubiquiti och är en övertygande lösning för företag som söker en robust enhet för nätverkshantering. Denna enhet med extern formfaktor erbjuder både trådlös och trådbunden anslutning och stöder ett brett utbud av datalänkprotokoll, inklusive Fast, Gigabit och 10 Gigabit Ethernet. Dess styrka stöds av en Quad Core ARM-processor med en klockfrekvens på 1,7 GHz och fungerar effektivt inom ett brett temperaturområde från -10 till 40 grader Celsius.

Avancerad säkerhet för affärsnätverk
Säkerhet är av största vikt och UniFi Dream Wall utmärker sig genom att stödja flera krypteringsalgoritmer som WPA, WPA-Enterprise, WPA2, WPA-PSK, WPA3 och WEP, vilket säkerställer att ditt företagsnätverk förblir säkert mot potentiella hot. Dess DDR4 SDRAM-teknik förbättrar prestandan ytterligare, vilket gör den till ett pålitligt komplement till alla företags infrastrukturer.

Pålitlig och hållbar design
Med sitt eleganta vita yttre ser UniFi Dream Wall inte bara professionell ut utan är också byggd för att hålla länge. Den levereras med en prisvärd 2-årsgaranti, vilket bekräftar Ubiquitis förtroende för dess hållbarhet och tillförlitlighet. Med måtten 34,2 cm djup, 54,9 cm bredd, 6,2 cm höjd och en vikt på 8600 gram är det en kraftfull men ändå hanterbar enhet som passar för olika företagsmiljöer. Optimal drift garanteras med ett luftfuktighetsintervall på 5 - 90% (icke-kondenserande).

Denna är helt oöppnad i sin låda, se sista fotot. Nypris på dessa är 14990kr, så det är en bra besparing. :)

Frakten är ett ungefärligt pris, det beror på ditt postnummer verkar det som. Blir det billigare swishas resten tillbaka :)

Objektnr 633092876

Visningar 478

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 13:21

Unifi Dream Wall

Pris

11 000 kr

zelaniora

Gävle, Sverige

Verifierad

21 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?