Beskrivning


HP ProCurve 2510-24 Portar Switch – Effektiv Nätverkslösning för Företag

Maximera ditt företags nätverkskapacitet med HP ProCurve 2510-24 Portar Switch. Denna robusta och pålitliga switch är designad för att erbjuda optimal prestanda, säkerhet och hållbarhet för små och medelstora företag.

  • 24 Portar för Omfattande Anslutning: Med 24 10/100-portar erbjuder denna switch flexibla anslutningsalternativ för en mängd olika enheter, vilket gör den idealisk för kontor med höga krav på nätverksanslutningar.
  • Två Dual-personality Portar: Inkluderar två gigabit Ethernet-portar och två mini-GBIC platser för fiberanslutningar, vilket ger ytterligare flexibilitet och skalbarhet för långa avstånd och högre hastighetskrav.
  • Enkel Hantering: HP ProCurve 2510-24 är enkelt att konfigurera och hantera via dess intuitiva webbgränssnitt eller SNMP med HP ProCurve Manager, vilket minimerar tidsåtgången för nätverksadministration.
  • Pålitlig Prestanda: Med stöd för VLAN och automatisk DoS-förebyggande, garanterar denna switch både säkerhet och effektivitet, och skyddar ditt nätverk mot oönskad trafik och överbelastningsattacker.
  • Energi- och Kostnadseffektiv: Certifierad med ENERGY STAR för dess energieffektivitet som hjälper till att sänka driftkostnader utan att kompromissa med prestanda.
HP ProCurve 2510-24 är den optimala lösningen för företag som behöver en kraftfull, tillförlitlig och enkel att använda switch för att stärka sin nätverksinfrastruktur och stödja affärstillväxten.

Objektnr 632884689

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 18:03

HP ProCurve 2510-24 Portar Switch – Effektiv Nätverkslösning för Företag/Privat

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Slutar om

Elinhedlundd

Trollhättan, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?