Beskrivning

4K 8MP Kamera: Full Color Night Vision, POE IP, NVR 4-kanals System

Denna 4K 8MP Turrent Dome Bullet Övervakningskamera erbjuder enastående säkerhet och övervakning. Med 2 st Dome-kameror och 2 st Bullet-kameror får du optimal täckning både inomhus och utomhus. Kamerorna har en CMOS-sensor och stödjer trådbunden anslutning med POE.

Dessa kameror är vattentäta och skyddade mot vattenläckage, vilket gör dem idealiska för alla väderförhållanden. Du kan njuta av tvåvägsljudsfunktionen och ha en effektiv kommunikation. Den fullständiga färgåtergivningen ger tydliga och levande bilder även under nattliga förhållanden.

Denna säkerhetslösning använder sig av NVR för datalagring. Med stöd för H265-videokomprimering får du hög kvalitet och minskad filstorlek. Upplösningen på 8MP ger skarpa och detaljerade bilder. Den har avancerade funktioner som nattsyn, rörelsedetektion, vattentät design, ansiktsigenkänning och mänsklig avkänning för ökad säkerhet.

Produkten heter "4CHS POE Färgsäkerhetskamerasystem" och består av 4 stycken 8MP HD-kameror. NVR:n är av typen 4chs 8MP POE NVR och stöder fjärråtkomst. Med smart IR-belysning har du en klar nattsynsupplevelse och kamerorna har en inbyggd 3,6 mm HD-lins för skarpa bilder.

Dessutom inkluderar detta system en 1TB hårddisk för lagring av inspelningar. Med den här kraftfulla och pålitliga lösningen kan du tryggt övervaka både inomhus- och utomhusmiljöer.

Objektsnr 628929296

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 18:47

4K 8MP Kamera: Full Color Night Vision, POE IP, NVR 4-kanals

Utropspris

|0 Bud

5 499 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?