Beskrivning

Rek.pris: 14990kr ink
Sedan 2010 har Evoko Room Manager gjort det enkelt att boka rum. Nu lanserar Evoko nästa generation Room Manager: Evoko Liso. Ännu ljusare och vackrare att titta på, och med samma uppdrag som tidigare - att se till alla konferenslokaler används på ett effektivt sätt. Evoko Liso är byggd på en helt ny plattform. Med ett nytt, mjukt utseende och grafiskt användargränssnitt. Det är lättare än någonsin att boka ett rum med din ordinarie kalender, eller direkt på skärmen med hjälp av dina fingrar. All relevant information presenteras elegant på skärmen. Du kan även söka efter andra rum och boka dem via vilken Evoko Liso som helst inom nätverket.

Ljusstark och enkel
Evoko Liso är byggd på en helt ny plattform. Med ett nytt, mjukt utseende och grafiskt användargränssnitt. Det är lättare än någonsin att boka ett rum med din ordinarie kalender, eller direkt på skärmen med hjälp av dina fingrar. All relevant information presenteras elegant på skärmen. Du kan även söka efter andra rum och boka dem via vilken Evoko Liso som helst inom nätverket.

Öppen och interaktiv
Evoko Liso kopplar upp via Ert WiFi eller PoE / PoE + nät. Med ett öppet API är det lätt att interagera med andra system. Det finns inga extra plug-ins eller ytterligare programvara för att lära. Så lätt och självklart att vem som helst kan behärska det utan någon utbildning. Alla funktioner kan nås med bara några enkla fingertryck.

Enkla och vackra
Evoko Liso har en tunn, ny design. Lätt att installera och ett sant nöje att titta på utanför varje mötesrum. Den ursprungliga Evoko Room Manager har vunnit flera designpriser och vi är mycket stolta över denna nya generation. Så smidig, enkel och ljusstark. Ditt nästa möte är bara en fingertryckning bort.

Texten är kopierad från Dustinhome.se
Har du frågor, funderingar eller behöver kvitto till redovisning är det bara att höra av sig.Vid köp av flera går det att diskutera paketpris.

Betalningsvillkor:

Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion/"fast-pris köp" om inget annat är överenskommet.

Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar från och med att ni har fått bekräftelsemailet att auktionen är redo att avhämtas, om inget annat är överenskommet. Detta kan ta några dagar efter registrerad betalning. Vid ej avhämtade produkter kommer kunden debiteras upp till 200:-

Enligt Traderas regler är bud och "Köp nu" bindande, därför lämnas ett dåligt omdöme vid utebliven betalning. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Leveransvillkor:

Varor skickas normalt inom 2-6 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald.

14 dagars ångerrätt:

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på RESCUETECH. Vid ånger är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.

https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

OBS!! Ångerrätten träder i kraft från den dagen du tagit emot din/dina varor. Du kan alltså INTE nyttja ångerrätt innan dess!

Önskar ni ändå att ångra ert köp innan ni mottagit er vara, kommer en kostnad på 99:- debiteras/dras av på er återbetalning

Objektsnr 629826920

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 13:38

2x Evoko Liso Room Manager #5

Pris

9 250 kr

RESCUETECH

Bromma, Sverige

Företag

2 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?