Beskrivning

Året är 1920. Strax efter första världskrigets slut.
Hon är en liten och bortskämd societetskvinna. Oansvarig, oanständig?och odräglig! Han är en sliten och utskämd före detta stridsflygare. Orakad, onykter?och odräglig!
Redan från första sekunden hatar de varandra. Men han behöver ett uppdrag. Och hon har ett. Hennes stenrike far har försvunnit i bortre Asien och måste hittas inom tolv dagar. Annars tillfaller hela förmögenheten faderns kompanjon - en mordisk man beredd att gå över lik för att stoppa dem. Med spikskor.
Jakten på den försvunna fadern går via sex länder och två kontinenter och bjuder på hisnande luftstrider i ett härligt äventyr av en sort som sorgligt sällan görs numera.

Tom Selleck var först med att erbjudas rollen som Indiana Jones, men tvingades tacka nej. Han hade redan skrivit på för MAGNUM. Detta är hans revansch och beviset för att han också skulle lyckats som Spielbergs hjälte. HIGH ROAD TO CHINA blev en stor succé i Sverige, bejublad av 210.000 biobesökare. Regissör är Brian G. Hutton som gjort mastodontsuccéer som ÖRNNÄSTET och KELLYS HJÄLTAR.

Denna Dvd Film har Svensk Textning

SE BILD

Objektsnr 630472455

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HIGH ROAD TO CHINA (TOM SELLECK,BESS ARMSTRONG) DVD

Pris

30 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 671 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?