Beskrivning

Med slipcase

Äventyr från 2007 av Peter Flinth med Joakim Nätterqvist ochSofia Helin.

"Arn - Tempelriddaren" är baserad på Jan Guillous succéroman medsamma namn, och är Nordens största och dyraste filmproduktionnågonsin! Över en miljon svenskar såg den på bio, och den tog hemhela tre Guldbaggar!

Historien om Arn och Cecilia utspelar sig i Sverige och DetHeliga Landet med ett rikt galleri av modiga riddare, mäktigadrottningar och svekfulla kungar. Det är en berättelse om krig ochintriger, vänskap och svek, men också en berättelse om stor kärlek.År 1150 föds Arn Magnusson på Arnäs gård i Västra Götaland. Hanuppfostras i kloster och blir en bildad ung man och en skickligkrigare. I Cecilia möter han den stora kärleken, en kärlek som gördem till offer för striden mellan den andliga och världsligamakten. Cecilia spärras in i kloster och Arn skickas somtempelriddare till Det Heliga Landet där kriget rasar mellankristna och muslimer. När Arn återvänder hem måste han kämpa försin kärlek och det som har blivit hans livsmål: att ena Sverigetill ett enda rike.

Information om skivan
Text: Svenska samt 2 språk till
Ljud: Svenska (DTS 5.1) samt 1 annat ljudspår.
Bild: Widescreen 2.35:1 (anamorfisk)
Format: DVD Region 2
Ursprungsland: Sverige

Omslag och dvd i bra skick. Slipcase i bra skick.Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan dubjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 585090205

Visningar 209

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Arn - Tempelriddaren DVD/Svensk storfilm rekommenderas

Pris

25 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 572 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?