Beskrivning

Olympus Trip 35 i fint skick. Kan tyvärr inte garantera funktion då jag själv inte använt kameran. Verkar rent mekaniskt intakt. Även exponeringsspärren verkar fungera då den röda flärpen åker upp när man riktar kameran mot mörkare subjekt, medan den sluter vid ljusare scener. Exakt hur väl exponeringsringen fungerar vet jag ej. Det medföljande objektivskyddet har dock suttit på så länge kameran varit i min ägo. ASA-väljaren på objektivet är tyvärr lite löst och kan ibland följa med när man justerar fokus.

Därför upp till köpare att bedöma skick utifrån information given. Kan såklart testa andra funktioner som jag kanske missat att få med här om så önskas, skicka då bara iväg ett meddelande.

• Objektet säljes i befintlig skick, var god se bilderna för egen bedömning.

• Samfrakt är möjligt vid köp av flera objekt. Var då god och efterfråga pris för samfrakt samt invänta återkoppling på detta innan betalning för att undvika dubbel betalning av frakt.

• Betalning önskas inom tre dagar efter avslutat auktion. Vid högre slutpriser är jag öppen för att diskutera undantag om detta önskas.

• Om det finns frågor eller funderingar gällande objektet är det bara att skicka iväg ett meddelande så hjälper jag gärna till med det jag kan!

Söktermer: Analog, Kamera, Olympus, Trip 35, Filmkamera, vintage.

Objektsnr 628118301

Visningar 171

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 11:22

Olympus Trip 35

Slutpris

|

150 kr

Auktionen är avslutad

christerb207 vann auktionen

Raverik

Linköping, Sverige

Raverik

Verifierad

57 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?