Beskrivning

Vikt: ca 300g inkl fodral och säkerhetsrem

Innehåller ingen film.

Fel: Ej funktionstestad, ingen aning hur den funkar, om den funkar, har säkert repor och annat om man kollar noga. se bilder. Säljes i befintligt skick.

Kodaks största framgång i kamerahistorien var Instamatic-kameraserien för dess 126 filmkassett . Sextio miljoner sådana kameror såldes bara av Kodak, mestadels på 1960- och 1970-talen. Och naturligtvis var de enklaste modellerna i serien förmodligen de som ökade Kodaks försäljningsstatistik mest. 104:an hade en kontakt för den nya blixtkuben , istället för Instamatic 100 :s hållare för enstaka blixtlampor . När den är spänd för nästa exponering vrider kameran blixtkuben 90 grader för att få nästa blixtlampa på plats. Kuben kan tas loss genom att trycka på knappen på framsidan av kameran.

Kameran producerades av Eastman Kodak Co. i USA, och även av Kodaks utomeuropeiska fabriker, till exempel Kodak AG i Tyskland, Kodak Ltd. i England och till och med av en Kodak-fabrik i Australien. Kodak Instamatic var den första bärbara nippeln någonsin.
Källa: https://camerapedia.fandom.com/wiki/Kodak_Instamatic_104

Objektnr 632776928

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 13:13

Kodak Instamatic 104 retro kamera med fodral

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Slutar om

Tiburtius3

Ljungby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

233 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?