Beskrivning

En fin Canon-utrustning;

- Canon F-1; Första versionen av den första Canon F-1 generationen, här i mycket fint skick. Nästan inga skavmärken alls på kamerahuset. Fin sökare, ljusmätaren ger utslag, självutlösaren och spegeluppfällningen fingerar korrekt och slutartiderna verkar 'ok' för örat. Obs att även 1/2000-slutartiden fungerar, kameran släpper igenom ljus även på den slutartiden. Det är annars ett vanligt fel på gamla F-1 att slutarridåerna inte hänger med på de snabbaste tiderna, med ojämn eller ingen exponering alls som resultat.

- Canon FD 100-200mm zoom; Till det yttre i mycket fint skick. Bländare, fokusering och zoom-funktionen fungerar ok. Det finns lite beläggning på en av linserna inne i objektivet som bara syns om man lyser igenom i motljus med en stark ficklampa.

- Canon FD 28mm f2.8; Mycket fint skick, fina linser med lite damm inuti, bländaren är ok. Fokuseringen löper jämnt men det hörs ett litet 'knäpp' på en punkt i fokuseringsrörelsen.

- Canon FD 50mm f1.4 'Chrome Nose'; Första generationen av Canons FL-serie med blank frontring. Bländare och fokusering fungerar normalt. Det finns en slöja på en del av en lins inne i objektivet.

- Blixtsko till kamerahuset. Det finns främre och bakre objektivlock till alla objektiven, Canon original.

Gamla prylar så jag lämnar inga funktionsgarantier, ingen retur.

Objektsnr 628341198

Visningar 678

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:34

Canon F-1 med tre objektiv

Slutpris

|

1 918 kr

Auktionen är avslutad

HaoThai vann auktionen

Jet01

ÖREGRUND, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 163 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?