Auktionen är avslutad.

Paris VOGUE: COVERS 1920-2009 - Inbunden i NYSKICK - 2009 - 208 sidor - RIKT ILL

 • Avslutad 13 dec 13:27
 • Vinnande bud 100 kr Ulrica NA (1 bud)
 • Frakt Posten 45 kr, Schenker 59 kr, Avhämtning
 • Säljare METAORRE (4173) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Paris VOGUE: COVERS 1920-2009 - Inbunden i NYSKICK - 2009 - 208 sidor - RIKT ILL

56 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: Ulrica NA
 • Frakt
  • Posten (45 kr)
  • Schenker (59 kr)
  • Avhämtning: Laholm
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

A4 stort förlagsband med skyddsomslag i NYSKICK, fortfarande inplastad. Jag kan därför inte visa några bilder ur inlagan.
Thames& Hudson, 2009.
Av SONIA RACHLINE.

ENGELSK TEXT
ISBN 9780500515136
Väger ca 1400 g. 208 sidor.
Rikt ill. 122 färgillustrationer.

"This book brings together a selection of the best, most iconic "Paris Vogue" covers from the last 90 years. A magazine thats documented trends for nearly a century provides an archive of more that just pretty pictures: these images record the history of style and elegance, of trends in fashion and design, as well as the monthly whims of popular culture. Since its beginnings, "Vogue" has set the benchmark for fashion magazines the world over. Radical, captivating and full of life, this is the face of the world's most influential magazine and the original style bible."

..................................................
Budar ni på mina auktioner så innebär det att ni har läst igenom mina auktionsvillkor, förstått och godkänt dem, i synnerhet frakt- och betalningsvillkoren – se längst ner på sidan: Så jag är tyvärr tvungen att skriva lång, tråkig information här nedan vilken är viktig att läsa.

Vinner du auktionen så svarar jag inte på varför din bok inte kommit fram förrän efter SJU VARDAGAR räknat från dagen efter din inbetalning. Så lång tid kan det i SÄMSTA fall ta!

(Jag skickar inget meddelande till dig när ditt vunna objekt är skickat).
(Jag skickar inga automatiska vinnarmejl, utan köparen får personligt mejl).

Jag skickar gärna med a-post, d.v.s. snabbt, dyrare porto. Det är dock nästan alla köpares önskemål att jag skickar med, i vissa fall, det mycket billigare, men långsammare, storpacksreducerade portot.

Angående packning och emballage:
a. I de flesta fall packar jag så här: jag lägger en ny, ren plastpåse eller nytt rent omslagspapper runt boken. Jag lägger sen objektet i återanvänd, ren wellpapps-/kartongmaterial eller bubbelplast och lägger vidare ner boken i postens kartongkuvert och fyller ut ev. tomrum med tidningspapper el.dyl. Ibland passar det inte lägga wellpapp/kartong/bubbelplast runt objektet utan då förstärker jag istället insidan av kuvertet med kartong. Det är en BRA paketering.

b. Med postens billiga storpacksreducerade kartongkuvert, får jag skicka skrymmande, dvs tjockare än 30 mm och det gör jag ofta. Upptill 60-80 mm fungerar bra. Jag vet inte, men det är möjligt att detta är lite osäkrare. Men, Posten har hittills, angett att skrymmande är i sin ordning.

c. Vid ev. skada (händer mycket sällan) på objektet så får vi diskutera ersättning genom en sansad dialog (att fara ut med anklagelser och kränkningar förbättrar inte situationen).

d. Vill köparen ha en annan förpackning, så skriv en rad och välj de dyrare förpackningarna på posten, t.ex. 75 eller 95 sek stora jiffypåsar. Jag kan också skicka med DHL, för t.ex. 55 eller 75 SEK.

e. Köparen kan också välja att jag skickar med rekommenderad post. Det kostar i regel 50-60 SEK extra.

RESPEKTERA ATT JAG VILL HA betalning insatt på mitt konto senast sju dagar efter vinnarmejl skickats. Jag skriver SENASTE betalningsdatum i svarsmejl. (Jag skickar naturligtvis inte svarsmejl om du betalar med paypal omedelbart eller om du paypal-betalat innan jag skickar svarsmejl)

OBS! På förekomna anledningar så skickar jag hädanefter ENDAST till den adress som du har uppgett på Tradera, dvs den adress jag får i vinnarmejlet från Tradera! Jag kan inte hålla reda på alla olika önskningar som jag får, tyvärr - jag hade gärna önskat det.

Jag samfraktar gärna, men portot blir ju ändå i regel dyrare än det första vunna objektets portopris; d.v.s. köparen kan inte ta för givet att samfrakten kostar lika mycket som den första vunna objektets portopris! Samfrakten blir ändå i de flesta fall billigare, ibland betydligt billigare, än att skicka de olika objekten var för sig.

KOM IHÅG att kommunikation, genom mejl, kan lösa de flesta problem eller i alla fall underlätta förståelsen för dem.

FOREIGN BIDDERS: Please ask for the right postage fee before you pay!

Betalningsvillkor

Betalning senast sju dagar efter vinnarmejl skickats. På förekomna anledningar så skickar jag hädanefter ENDAST till den adress som du har uppgett på Tradera, dvs den adress jag får i vinnarmejlet från Tradera! Jag har svårt att hålla reda på alla olika önskningar som jag får, tyvärr - jag hade gärna önskat det. Det blir problem för mig. Bjud inte om du vill byta adress EFTER köpet.

Fraktvillkor

Gratis emballage, storpacksreducerad b-post porto 45 sek. Det tar mellan 1-3 dagar och i undantagsfall ännu längre, för denna post att nå fram. Dessutom kan det ta fyra vardagar innan jag skickar iväg boken. Vill du vara säker på att få boken SNABBARE, så säg till men då får du betala a-post porto! A-porto priset finns, i regel, INTE med som alternativ. Jag skickar ALLTID, undantaget vid sjukdom el.dyl, inom fyra vardagar. Jag SAMFRAKTAR gärna.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×