Beskrivning

En ferrotyp (foto på järnplåt) tydligt märkt med årtalet 1897 i rött på baksidan. Okänd herre på bilden och okänd fotograf.

OBS: Vattenstämpeln (Garfield) finns enbart på annonsens digitala bilder. Ej på originalet.

Jag ska krympa min samling av gamla fotografier. Jag kommer därför att fortsätta lägga ut album eller fotografier någon gång per vecka under hela vintern och våren. Kolla in mina övriga annonser och lycka till med budgivningen.

Beskrivning:
Jag försöker beskriva varan så bra som möjligt men bedömning av skick är subjektivt. Som köpare har du själv ett ansvar att läsa hela beskrivningen, kolla bilderna och ställa frågor INNAN du budar!

Kommunikation:
Det är Traderas vinnarmail som gäller, men jag tar oftast kontakt själv. Likaså förväntar jag mig att du som köpare kontaktar mig om det är något du undrar över, eller har synpunkter på.

Betalning:
Jag förväntar mig betalning via Tradera senast 3 dgr efter vinst/köp. Om du efterfrågat samfrakt, kommer vi överens om vad som gäller avseende betalning. Kontakta mig INNAN bud/köp om du i förväg vet att du INTE kan betala i tid. Likaså om du efter vinst/köp får problem att betala i tid.

Packning, leverans, samfrakt, fraktkostnad:
Jag packar väl och skickar normalt omgående eller inom en dag efter betalning, med hänsyn till ombudens öppettider. OM jag av någon anledning blir försenad med leveransen, meddelar jag detta! Jag sampackar och samfraktar efter överenskommelse. OBS att jag inte ansvarar för fraktbolagens priser, hantering, leveranstider eller ev. slarv.

Feedback:
Om du inte är nöjd efter leverans, eller har synpunkter på något i samband med köpet, löser vi det efter bästa förmåga INNAN vi ger feedback! En ömsesidig dialog ger möjlighet till förbättring.

Kolla in mina övriga annonser och lycka till med budgivningen!

Objektsnr 628773247

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 15:13

Antikt Fotografi - Ferrotyp 1897

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

jamesgarfield

Nyköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

191 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?