Beskrivning

[Inga fler repor och ljud]: Placera våra svarta filtglidare på fötterna på dina möbler, inte bara för att undvika repor utan också för att minska gnuggljudet som uppstår med minsta rörelse av dina favoritmöbler till ett minimum. Och du behöver aldrig höra det irriterande skrapljudet igen.

[Skuren i valfri form, lämplig för alla möbelmöbler]: 8 stycken 8 "x 6" x 0,2 "självhäftande filtkuddar i en förpackning. Det är lätt att klippa i vilken form du vill, lämplig för alla möbler som t.ex. sängar, stolar, bord, soffor, kylskåp etc. Skydda golven, förläng möblernas livslängd.

[Högkvalitativt material, tufft självhäftande underlag]: Tillverkat av högkvalitativt, miljövänligt filtmaterial, tjockt och djupt tätt vävt, ger ett solidt skydd för ditt golv, möbler och andra ytor. Och det självhäftande självhäftande underlaget säkerställer att denna filt kan fästa fast på alla möbelytor utan att du behöver oroa dig för att den faller av när du flyttar möblerna.

[Lätt att använda, lämplig för alla möbler]: Allt du behöver göra är att rengöra, skala och klistra fast golvfiltkuddarna. Möbler och golvytor bör rengöras från smuts, skräp eller sand för att säkerställa en fast anslutning. Du kan också anpassa klädseln för möbelfilter genom att skära möbelklädseln i valfri form som passar dina möbler. Ytterligare möbelklädsel kan enkelt förvaras i den praktiska förvaringslådan.

Objektsnr 629247299

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 23:36

Filtglidare självhäftande svart - 8 stycken filtglidarset stora Premium möbelgli

Pris

149 kr

Slutar om

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?